Wat komt er allemaal op u af als ondernemer? Omzetbewaking, belastingaangiften, administratie, salarisverwerking, op- en uitbouwen klantenkring, personeel & organisatie, juridische kwesties, periodieke rapportages, jaarrekening, pensioenregelingen, subsidieaanvragen, ondernemingsplan, automatisering, fusie & overname, bedrijfsopvolging, financiële planning…

Als ondernemer heeft u het razend druk. Even rustig achterover leunen is er niet bij. Voortdurend eisen allerlei zaken uw kostbare aandacht op. Het ene beslismoment na het andere vliegt voorbij. Prioriteiten stellen is lastig, want eigenlijk is alles even belangrijk. Liever zou u er misschien eerst goed voor gaan zitten. Helaas is daar meestal geen tijd voor.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De accountants en adviseurs van Box Accountants weten waar u tegenaan kunt lopen. Zelf zijn wij immers ook allemaal ondernemer! We kennen de stress en de kopzorgen die het ondernemerschap soms met zich meebrengt. Maar net als u blijven we geboeid door het ongrijpbare dat ondernemen juist zo aantrekkelijk maakt. Het avontuur, de afwisseling, het eigen baas zijn, het ‘bouwen’…
Als ondernemer kennen wij de behoefte aan praktische ondersteuning. Verwacht van ons dan ook geen ellenlange rapporten, die u ongelezen terzijde schuift. Onze adviezen zijn altijd direct toepasbaar. Ons meedenken is proactief. Als het moet zijn we kritisch, maar wel altijd opbouwend. Nuchter en betrokken.

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is wat ons betreft het fundament onder een langdurige vertrouwensrelatie. Pas dan kunnen wij ons advies echt ‘op maat’ snijden. Daarom heeft u bij ons altijd te maken met een vaste contactpersoon. Iemand die u, uw onderneming en uw branche kent. Iemand op wie u kunt vertrouwen, ook als het even tegenzit. Samen scheppen we rust en overzicht, zodat u met vertrouwen verder kunt bouwen aan uw bedrijf.